Sieraad stelt reisverleden tentoon

Ik ben weinig enthousiast over sieraden, maar nu heb ik er eentje gevonden die uniek is en een heleboel reisherinneringen vangt. Vage zin? Ja misschien. Je snapt het vast wanneer je op de website van Meshu kijkt! 

Vakantieherinneringen

Wat doe je namelijk op deze website: je vult landen, steden of andere punten ergens ter wereld in, en de website verbindt deze punten aan elkaar. Vervolgens kun je hier een sieraad van laten maken! De prijs daarvan is altijd hetzelfde, afhankelijk van welk materiaal je het laat maken, het aantal punten dat je hebt gekozen maakt niets uit. De vanaf-prijs is 80 dollar.

Stunning!

Met een dergelijk sieraad kun je je reislust tentoonstellen, je hebt er altijd een verhaal bij klaar en het ziet er ook nog eens stunning uit!

Onderstaand sieraad is van alle landen van Afrika.

Lees ook:Website Tingo garandeert goedkoopste hotelkamers
Lees ook:Handige tips om je caravan te verkopen
Lees ook:Hotel.blog.nl op zoek naar recensies
Lees ook:Sagrada Familia in 2026 dan eindelijk klaar?
Lees ook:Picasso, Challenging the Past in The National Gallery prijsvraag

Geen reacties // Reageer