Tandenborstels massaal vergeten op reis

Ellenlange checklisten, goedbedoelde adviezen van moeders en een ruime koffer-inpak-planning ten spijt; we blijken massaal spullen te vergeten wanneer we op reis gaan waardoor we op de plaats van bestemming massaal tandenborstels, schoenen en opladers voor telefoon en camera kopen. Een onderzoek onder Britse reizigers wees uit dat Britten voor maar liefst 150 miljoen euro aan vergeten spullen kopen. 

Uit het onderzoek dat uitgevoerd werd door een Britse reisorganisatie blijkt dat 41% van de ondervraagde Britten sowieso 1 artikel thuis laat liggen dat wel mee had gemoeten op vakantie. In totaal zou het dan gaan om 15 miljoen artikelen die thuis blijven liggen en opnieuw aangeschaft dienen te worden.

Voornamelijk tandenborstels, tandpasta, zonnebrandmiddelen, opladers, brillen en zelfs schoenen worden vaak vergeten. Vakantiestress zou de oorzaak zijn van de vergetelheid.

Herken jij je in dit bericht? Wat laat jij áltijd per ongeluk thuis liggen als je op vakantie gaat? Wat is het duurste dat je ooit opnieuw hebt moeten aanschaffen omdat je het vergeten bent mee te nemen?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Nooit meer iets vergeten mee te nemen op vakantie
Lees ook:Gevonden voorwerpen Oktoberfest
Lees ook:Minder Nederlanders op vakantie deze zomer
Lees ook:Britten bieden huis aan tijdens Olympische Spelen
Lees ook:Top 5 landen in Mile High Club

Geen reacties // Reageer