Fotowedstrijd: mijn bijzondere souvenir!

Waar je ook naartoe gaat als reiziger, overal kan je souvenirs kopen. Shirts met de tekst: ‘Someone went to Blanes en bought me this ugly t-shirt’ zijn natuurlijk niet echt bijzonder en zal je ook nooit met trots dragen. Ook de vingerhoedjes, flessenopeners en shotglaasjes kennen we nou wel. Waar wij naar op zoek zijn zijn bijzondere souvenirs met een verhaal! 

Neem dat kettinkje die je gastvrouw zelf voor je heeft gemaakt, het slangenleren tasje dat járen geleden nog legaal mee mocht naar Nederland, het ticket voor hét festival waar je per ongeluk terechtkwam of de handdoek die je omkreeg toen je door de reddingsbrigade uit het water werd gevist. Souvenirs die leuke herinneringen bij je oproepen, niet per sé omdat je ze ergens gekocht hebt.

Wat moet je doen?

Maak een foto van je meest dierbare souvenir en stuur deze naar [email protected] . Vertel in de mail waarom deze souvenir belangrijk voor je is, eventueel met een bijzonder verhaal erbij over hoe je dit souvenir hebt gekregen. Vermeld ook je naam en adresgegevens.

Wat kan je winnen?

De mooiste foto van het bijzonderste souvenir wint een verrassingspakket!

Wat doen wij met je foto’s? 

De leukste verhalen en foto’s publiceren we op Travel.blog.nl

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Originele souvenirs uit Lilongwe
Lees ook:De meest waardevolle souvenirs zijn vaak niet te koop
Lees ook:Eerste kaartje gratis bij Cardagram
Lees ook:Columbus schept orde in de internet-jungle
Lees ook:kijken, kijken… niet kopen!

Geen reacties // Reageer