Zwarte zaterdag goed voor 765 kilometer file

Honderdduizenden vakantiegangers in Europa gingen gisteren de weg op. Op de ene plaats stond er maar liefst 80 kilometer file, terwijl op de andere plaats de verwachte drukte uitbleef. Al met al stond er op het hoogtepunt van de dag rond de klok van 13.00 uur maar liefst 765 kilometer file in heel Frankrijk. Ook op andere plaatsen in Europa was het druk op de wegen. Bij de Gotthardtunnel stond het verkeer aan beide kanten van de tunnel vast, en ook in Oostenrijk was het op plaatsen enorm druk. In Duitsland vielen de files mee. Daar had men meer drukte op de wegen verwacht.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Filerecord tijdens zwarte zaterdag
Lees ook:Druk op de Europese snelwegen
Lees ook:Honderden kilometers file in Frankrijk
Lees ook:Lange files op de Europese vakantieroutes
Lees ook:Drukte Europese wegen verwacht tijdens Paasdagen

Geen reacties // Reageer