Flinke stijging verkoop SOA-testen aan einde van vakantie

Je kunt aan de vakantie maar beter een gezond kleurtje overhouden dan een ziekte van die knappe Italiaan. Nu de vakantieperiode op zijn einde is gaan de SOA-testen als zoete broodjes over de digitale toonbank. De webwinkel drogisterij.net ziet dat de verkoop van zelftesten maar liefst met 60% gestegen is ten opzichte van een gemiddelde maand. 

Condoomverkoop

Vakantiegangers hebben blijkbaar vaak onveilige seks en komen thuis met vervelende souvenirs, of de angst om een SOA op te hebben gelopen. Het is een beeld dat al jaren in de media geschetst wordt, en wat de webwinkel bevestigd ziet. De webwinkel zal in volgende jaren voor de vakantieperiode meer in gaan spelen op de verkoop van condooms.

Ben jij wel eens thuisgekomen van vakantie met een SOA? Neem jij condooms mee op reis of zie je ter plekke wel of je die nodig zult hebben?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Verslaafden melden zich bij klinieken na vakantie
Lees ook:Aanslag Love Parade in Duisburg?
Lees ook:Minister smeekt Nederlanders vakantie te vieren in Griekenland
Lees ook:Toerist vernielt beeld op Paaseiland
Lees ook:Micazu wint thuiswinkelaward

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Flinke stijging verkoop SOA-testen aan einde van vakantie

  1. Johanna Gercama

   Dat is belangrijk om te weten dat deze tests niet altijd voldoen aan de eisen en niet deugen. Weer een reden om het maar gewoon veilig te doen!

     /  
   1. Richard

    Het is natuurlijk moeilijk om onderscheid te maken en ik wil niet generaliseren door te beweren dat de thuistests allemaal niet deugen, maar je moet je er denk ik bij zo’n thuistest wel van bewust zijn dat zo’n test ook wel eens fout kan gaan. In het geval dat ‘t om een serieuze SOA gaat kan dat dan natuurlijk behoorlijk akelige gevolgen hebben…

      /  

Comments are closed.