Tot 600 euro terugkrijgen bij vertraagde vlucht

Je hebt een heerlijke vakantie achter de rug, maar hebt ook wel weer zin om naar huis. Ruim op tijd vertrek je naar het vliegveld, waar je een vervelende mededeling staat te wachten: Je vlucht is vertraagd en ook niet zo’n beetje ook! In veel gevallen kun je geld terug krijgen, lees snel verder hoe!

Als je meer dan 3 uur vertraging hebt opgelopen en er is geen sprake van overmacht (orkanen, terrorisme-dreiging of uitbarstende vulkanen) kan het zijn dat je geld terug kunt krijgen. In sommige gevallen loopt dit bedrag op tot wel 600 euro! Om op eigen houtje geld terug te krijgen is vaak een ontzettend tijdrovende bezigheid, vaak zonder veel resultaat. Tussen de 90 en 95% van de ingediende schadeclaims wordt direct afgewezen. Op internet is echter de dienst Vlucht-Vertraagd, die jou het werk uit handen neemt en vanwege de expertise met het invullen van schadeclaims vaak resultaat boekt. Hieronder een stap-voor-stap uitleg van hoe de dienst werkt.

1. Ga naar de website Vlucht-Vertraagd. (Klik op de link om direct naar de website te gaan)

2. Vul je vliegdatum en vluchtnummer in.

3. De website onderzoekt of je recht hebt op geld.

4. Je betaalt een kleine onkostenvergoeding van 16,50 of 24,50.

5. Indien je recht hebt op geld terug kan de website voor je een claim indienen bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Vlucht-Vertraagd doet voor jou al het werk!

De website werkt simpel, is erg gebruiksvriendelijk en boekt vaak resultaat. Drie goede redenen om meteen aan de slag te gaan wanneer jij vertraging hebt opgelopen!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

 

 

Lees ook:Luchtvaartmaatschappijen keren nauwelijks geld uit bij vertraagde vlucht
Lees ook:Vlucht vertraagd? Claimen! Vliegtuig passagiers hebben recht op schadevergoeding tot € 600 bij vertraging, overboeking of annulering
Lees ook:Rechten vliegpassagier gaan mogelijk veranderen
Lees ook:Speciale “niet goed, geld terug”-balie op Schiphol
Lees ook:Definitief vergoeding voor passagiers van vertraagde vlucht

Geen reacties // Reageer