Bed and Breakfast populairste accommodatie zomer 2012

Van alle soorten accommodaties waar je in terecht kunt tijdens je vakantie scoren bed and breakfasts de afgelopen zomer het best. Nederlandse vakantiegangers gaven op de vakantiebeoordelingswebsite Zoover.nl gemiddeld een 9,1 voor hun verblijf in een bed and breakfast. 

Meer waardering voor vakantie

Zoover.nl onderzocht onder ruim 1800 vakantiegangers en op basis van beoordelingen via hun website hoe Nederlandse vakantiegangers dachten over hun vakantie. Uit het onderzoek bleek niet alleen dat bed and breakfasts ontzettend populair waren afgelopen zomer, maar ook dat Nederlanders hun vakantie steeds beter gaan waarderen. Zo gaven Nederlanders in 2010 gemiddeld een 7,9 op het gehele plaatje en in 2011 een 7,8. Dit jaar steeg dit cijfer naar een 8,1. De stijging zou te wijten zijn aan dat mensen steeds beter voorbereid op reis gaan en daardoor minder voor (onaangename) verrassingen komen te staan.

Populaire accommodaties

Andere populaire accommodaties tijdens de vakantie waren cruiseschepen (8,6), appartementen (8,4) en hotels met vijf sterren (8,4). Campings en vakantieparken scoorden beide een 7,6.

Op vakantie met je partner

Met de meeste relaties lijkt het na de vakantie ook nog goed te gaan. Ook het reisgezelschap kon beoordeeld worden en het reizen met een partner scoorde het hoogst met een 8,6.

Waar overnacht jij het liefst wanneer je op vakantie bent? Heb je al eens overnacht in een bed and breakfast? Ga jij ook het liefst met je partner op reis of heb je liever ander reisgezelschap?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:23,6% van de Nederlanders ergert zich aan medereizigers
Lees ook:Bed and Breakfast of hotel?
Lees ook:Krakau best beoordeelde stedentripbestemming
Lees ook:Beste bed and breakfast staat in Overijssel
Lees ook:Makkelijk Bed and Breakfasts zoeken op deze site

Geen reacties // Reageer