Beste bed and breakfast staat in Overijssel

Bed and Breakfast Hamshorst in het Overijsselse de Lutte is uitgeroepen tot het allerbeste bed and breakfast van Nederland. Uitmuntende gastenreviews en de meeste punten in het classificatiesysteem van Stichting Bed and Breakfast Nederland bezorgden Hamshorst de eerste plaats in de categorie Bed and Breakfasts met 5 tulpen.

Steengoede reviews

Maar liefst een 9,4 scoorde B&B Hamshorst in reviews op de website www.bedandbreakfast.nl. De B&B is gevestigd in een bijzonder gebouw; een energie- en CO2-neutraal houten gebouw dat Scandinavisch overkomt. Er is een Finse buitensauna en jacuzzi, een zeer uitgebreid ontbijt en bovendien worden alle gasten heel gastvrij en warm ontvangen.

La Vie en Rose

Op de tweede plaats staat het luxe B&B Résidence La Vie en Rose in het Limburgse Lottum. Deze B&B werd vorig jaar eerste in de competitie.

De derde plaats ging naar het Drentse B&B Buinerstee in Buinerveen.

Bed and Breakfasts bestaan lang niet altijd meer uit een klein kamertje met meubilair en een ontbijtje ‘s ochtends, maar worden steeds professioneler opgezet. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een hotel of een B&B?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Bed and Breakfast of hotel?
Lees ook:Makkelijk Bed and Breakfasts zoeken op deze site
Lees ook:Bed and Breakfast populairste accommodatie zomer 2012
Lees ook:City Night Line op zoek naar 2 fietskoppels
Lees ook:Eiffeltoren viert 125-jarig bestaan

Geen reacties // Reageer