Wereldkaarten voor de kinderkamer

Al eerder vertelde ik over hoe dol ik ben op wereldkaarten en wereldbollen in huis. Vanwege een kleine woning is mijn collectie echter zeer beperkt, maar nu wij op zoek zijn naar een ander huis wordt ook mijn wereldkaartenwens weer aangewakkerd. Het allermooist lijkt het me om ooit een hele grote wereldkaart zoals je die vroeger op school had hangen in huis te hebben, maar dat is nog een droom voor de toekomst. Ik merk de laatste tijd dat ik niet de enige ben die dol is op wereldkaarten. Kijk maar eens rond op Pinterest wat je allemaal wel niet kan doen met wereldkaarten. Van onderzetters tot kasten en van hanglampen tot dekbedovertrekken. Je blijft je er over verbazen hoe creatief mensen zijn met oude wereldkaarten. Gelukkig is het niet noodzakelijk om creatief te zijn om iets leuks in huis te hebben met wereldkaarten.

Voorlopig is het nog niet aan de orde, maar mocht er ooit een kinderkamer ingericht worden dan zou ik graag ook een wereldkaart ophangen. Dan weer niet een ouderwetse, maar een hippe kinderlijke. Bij de webshop kinderkamerinstijl.nl is onlangs het assortiment uitgebreid met een lijn met verschillende wereldkaartitems. De lijn bestaat uit verschillende milieuvriendelijke en educatieve wereld- en landkaarten voor aan de muur, een megagrote storage bag gemaakt van gerecyclede plastic flessen, een paraplu en handige rugtas. Ook is er world map fotobehang aan de collectie toegevoegd. Prijzen variëren vanaf € 6,95 voor de shopper tot € 39,90 voor het fotobehang. Hieronder mijn favorieten:

Deze zou ik zo ophangen in een kinderkamer! Prijs: 34,50.

 

 

 

 

 

 

 

Deze tas is voor kinderen hartstikke leuk voor als ze een nachtje gaan logeren. En nog gemaakt van gerecyclede plastic flessen ook. Prijs: 6,95.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet voor een kinderkamer, maar voor de huiskamer: de ouderwetse schoolkaart! Prijs: 29,95.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Wereldkaarten in huis
Lees ook:Verslavende Traveler-game!
Lees ook:Review: Rosti Mepal Picnic servies
Lees ook:Zou jij doen aan woningruil?
Lees ook:Pubs tappen bier voortaan in plastic

Geen reacties // Reageer