Sneeuwleed: Efteling deels gesloten

Het sneeuwt in het zuiden van het land. Voor de 1 een zegen, voor de ander niet zo prettig. Treinen rijden niet, auto’s staan stil en ook de Efteling heeft last van al die sneeuw. Een groot deel van het park is namelijk dicht.

De Efteling is deze maanden omgetoverd tot de WinterEfteling, maar nu is het wellicht een beetje te winters voor het park. Paden zijn onbegaanbaar, daken dreigen in te storten en het dak van de ijsbaan is al ingestort.  Alleen PandaDroom, Villa Volta, Carnaval Festival, Vogel Rok en Droomvlucht zijn nog operationeel. Maar ze kunnen dan wel open zijn, de weg daarnaartoe is lastig, de paden zijn namelijk afgesloten.

Medewerkers van het park werken met man en macht om de paden sneeuwvrij te krijgen, maar dat wil niet echt lukken als het door blijft sneeuwen. Een woordvoerster raadt bezoekers die nog richting de Efteling moeten vertrekken aan om een andere dag uit te kiezen. Wie het park wel heelhuids heeft bereikt, kan vanaf half twee ’s middags een vrijkaartje voor een andere dag ophalen.

Bron: Telegraaf.nl 

Lees ook:Efteling krijgt vakantiepark
Lees ook:Grootste waterpark van Europa geopend op Tenerife
Lees ook:Vanaf zaterdag: Roken in wachtrijen Nederlandse pretparken verboden
Lees ook:Nationaal Park met hantavirus blijft open voor bezoekers
Lees ook:Bavianen doen bagagecheck (video)

Geen reacties // Reageer