14 – 18 januari: Vakantiebeurs Utrecht

Van 14 tot en met 18 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de jaarlijkse Vakantiebeurs plaats. Januari is bij uitstek de maand om een zomervakantie te boeken en op deze beurs kun je genoeg inspiratie op doen voor een leuke, fantastische reis.

‘Je zou zweren dat je er al was’… is dit jaar het motto van de Vakantiebeurs en met 1.200 exposanten krijg je genoeg inspiratie voor  het boeken van 1 of meerdere reizen. Dit jaar zorgt de organisatie meer dan ooit voor een ware beleving, door de bezoeker nog meer te laten proeven, ruiken, zien en doen. Er is veel muziek, je kan hier lekker eten en er zijn leuke activiteiten op deze beurs. Je kunt bijvoorbeeld duiken in het duikbassin of wandelen door de woestijn. Het kan hier allemaal. 

Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. Je praat 1-op-1 met ze, dus je hebt alle tijd om hen uit te horen. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je écht moet zien. En tips die je niet in reisgidsen of op het internet vindt. Zo krijg je meteen een echte indruk van wat je kunt verwachten als je eenmaal vakantie hebt.

De beurs is ingedeeld in 6 typen vakanties, te weten:

  • Buiten – Kampeer & Camping
  • Actief –  Outdoor en Sport
  • Samen – Familie & Kinderen
  • Zien – Steden & Cultuur
  • Vaar – Cruises & Zeilen
  • Ontdek – Verre bestemmingen

Er is dus genoeg te doen en te zien voor iedereen. Ik ben er al 5 keer eerder geweest en de Vakantiebeurs is altijd een feestje en een echte aanrader. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 – 18.00 uur/ Op Vrijdag is de Vakantiebeurs by Night. De beurs is dan open tot 20.00 uur.

Kaartjes voor de vakantiebeurs kun je hier kopen: vakantiebeurs.nl Koop je de kaartjes online, dan krijg je € 3,50 korting per kaartje. In plaats van € 15,50 betaal je dan € 12,00 voor een dagkaartje. En ben je lid van de ANWB, dan krijg je € 4,50 korting per kaartje. Een kaartje via ANWB kan je hier kopen: anwb.nl

De Vakantiebeurs. Je zou zweren dat je er al was..

 

Lees ook:13-17 januari: Vakantiebeurs Utrecht
Lees ook:Winactie: win kaartjes voor de Vakantiebeurs
Lees ook:Vakantiebeurs: 117.000 bezoekers, Italië favoriet
Lees ook:9 & 10 januari: Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen
Lees ook:10 & 11 januari: Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen

Geen reacties // Reageer