Europa-Park in Duitsland verbiedt selfiesticks in attracties

selfiedisney

Steeds meer parken verbieden de selfiestick. Was het vorig week nog Disney die de stick in de ban deed, deze week is het de beurt aan Europa-Park in Duitsland. Het park heeft besloten dat de sticks de attracties niet meer in mogen.

Met meer dan 100 attracties is Europa-Park het grootste attractiepark van Duitsland. En de laatste tijd nemen steeds meer toeristen een selfiestick mee de attracties in. En dat zorgt voor ongelukken, zodat het park de veiligheid niet meer kan besloten. Na het zoveelste incident in het park er helemaal klaar mee en doet de stick in de ban. Deze regel geldt niet alleen voor achtbanen, maar voor alle attracties. Zit je niet in een attractie, dan mag je de stick nog wel gebruiken.

Disney

Het is nog maar de vraag of bezoekers zich iets van deze regel aantrekken. Sinds 1 juli zijn de sticks verboden in alle parken van Disney, maar er zijn genoeg bezoekers die deze regel aan hun laars lappen en de stick meenemen het park in. Als medewerkers zien dat gasten de stick gebruiken, moeten zij daar de gast op aanspreken, maar dat doen de medewerkers vaak nog niet. Bezoekers van Disneyland Parijs worden expliciet op de nieuwe regel gewezen met behulp van aanplakbiljetten bij de ingang. Daarnaast delen personeelsleden op de parkeerplaats speciale flyers uit.

Bron: Looopings.nl 

Lees ook:Disney verbiedt selfiesticks in alle parken
Lees ook:Vanaf 1 juli: Selfiesticks verboden in attracties Disneyland Parijs
Lees ook:Disney World verbiedt selfiestokken in de achtbaan
Lees ook:Festivals verbieden selfiestick
Lees ook:Selfiestick verboden in musea en attracties

Geen reacties // Reageer