Lastige passagier: Piloot slaat wc-deur kapot met bijl

Passagiers in een vliegtuig van een binnenlandse vlucht in Zweden dachten gisteren even dat ze in een actiefilm waren beland. Een dronken passagier wilde niet uit de wc komen en dus sloeg de piloot de deur eigenhandig kapot… met een bijl.

De vlucht ging van Stockholm naar Gideå en het vliegtuig ging al bijna landen toen de stewardess zag dat er nog iemand op de wc zat. En bij de landing mag er niemand op het toilet zitten. De passagier wilde er maar niet uit komen en bleef gewoon lekker zitten waar hij zat.

De piloot had inmiddels ook in de gaten wat er aan de hand was en besloot de 53-jarige lastige passagier dan maar zelf uit de wc te halen. Hij pakte een bijl en begon op de deur in te hakken. De deur was inmiddels aan gort geslagen en de passagier kon er weer uit. Maar de passagier was woest en werd opstandig. De man werd in bedwang gehouden, het vliegtuig kon gewoon landen en de passagier werd opgepakt. De opstandige passagier wordt vervolgd voor het overtreden van de luchtvaartregels.

Bron: HLN.be

Lees ook:Geen plek bij het raam: Chinees door het lint in vliegtuig
Lees ook:Vliegtuig Air France maakt noodlanding om verdacht pakketje
Lees ook:Vlucht Air India uren vertraagd na vechtpartij tussen piloot en monteur
Lees ook:Na zoveelste incident: China komt met database lastige passagiers
Lees ook:Man probeert vliegtuigdeur te openen op 11 km hoogte

Geen reacties // Reageer