Het kan weer, stemmen op de Zoover Awards 2016

zooverawards2016

Je kan weer stemmen op de Zoover Awards van 2016. Werden de genomineerden een maand geleden al bekendgemaakt, nu zijn de stembussen ook geopend. En daar kan je ook iets mee winnen.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen. De Awards geven sinds 2009 erkenning aan de best gewaardeerde reisorganisaties in Nederland. Door tussen 10 februari en 23 maart 2016 te stemmen en rapportcijfers toe te kennen aan organisaties in de reisbranche, bepaalt de consument wie er wint.

Binnen de 11 categorieën zijn er in totaal ongeveer 150 reisorganisaties genomineerd.Een reisorganisatie wordt binnen een categorie slechts één keer genomineerd. Vervolgens worden er per categorie twee Awards uitgereikt: voor de populairste (de reisorganisatie die de meeste stemmen heeft gekregen) en de beste reisorganisatie (de reisorganisatie met de hoogste waarderingscijfers). Daarnaast is er één Award waar alle genomineerden voor strijden: de Award voor de meest klantvriendelijke reisorganisatie. Er zijn minimaal 200 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen.

Stemmen kan via deze site. En jouw stem is belangrijk, want niet alleen de reisorganisatie kan een award winnen, ook jij kunt iets winnen. Klik op jouw favoriete reisorganisatie om te stemmen, dan maak je kans op 1 van de 3 vakantiepakketten t.w.v. € 300,-. En wie wil dat nou niet? Veel succes met stemmen!

Op 21 april 2016 worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de fantastische Award Uitreiking.

 

Lees ook:Zoover Awards: Landal in de prijzen gevallen
Lees ook:Genomineerd voor de Travvies Awards!
Lees ook:Travel.blog.nl genomineerd voor Travvies awards
Lees ook:Website van het jaar 2012 categorie reizen & vrije tijd
Lees ook:Zoover Awards: Corendon wint 5 awards en pakt uit met Prijzenfestival

Geen reacties // Reageer