Zoover Awards: Landal in de prijzen gevallen

Gisteravond zijn in het Westergastheater in Amsterdam de Zoover Awards uitgereikt. Landal kreeg de meeste stemmen van alle genomineerden en ging dan ook met een award naar huis.

De awards, voor de beste en meest populaire reisorganisaties, worden sinds 2009 uitgereikt en is een erkenning voor consumentvriendelijke organisaties die vooral erg servicegericht zijn. Binnen de elf categorieën hebben meer dan 150 reisorganisaties gestreden voor de titel beste (met hoogste waarderingscijfers) en populairste (met meeste stemmen) reisaanbieder. Nieuw dit jaar is de Zoover Award voor Meest Klantvriendelijke aanbieder.

Grote winnaars
The Travel Club en Prettig Reizen nemen allebei twee awards in ontvangst. Prettig Reizen gaat naar huis met de award voor Meest Klantvriendelijke aanbieder. Ook winnen ze in de categorie beste Zonvakantie Aanbieder. Beste én populairste Reisbureauketen dit jaar is The Travel Club.

Meeste stemmen voor Landal GreenParks
De Zoover Award voor populairste Vakantiebungalowpark Aanbieder is gewonnen door Landal GreenParks. Zij kregen de meeste stemmen binnen hun categorie. Ook kregen zij de meeste stemmen van alle genomineerden.

Fletcher Hotels is populairste Hotelketen, NH Hotels de beste
Fletcher Hotels is met een grote meerderheid van de stemmen de populairste in de categorie Hotelketen. NH Hotels kreeg het hoogste consumentencijfer en wint daarmee de Zoover Award voor beste Hotelketen.

Meer awards
Natuurlijk waren er nog veel meer winnaars tijdens de Zoover Awards. Zo won Chalet.nl de award voor beste Wintersport Aanbieder en Solmar voor populairste Zonvakantie Aanbieder. Wil je alle winnaars weten? Dan lees je hier.

Zoover is de belangrijkste website voor vakantiebeoordelingen. De prijzen worden vergeven op basis van consumentenbeoordelingen, die gedurende zeven weken in een online stemronde op zooverawards.nl zijn gegeven. En er is veel gestemd door de bezoekers Maar liefst 100.000 gasten brachten de afgelopen 6 weken hun stem uit.

Lees ook:Het kan weer, stemmen op de Zoover Awards 2016
Lees ook:Zoover Awards: Corendon wint 5 awards en pakt uit met Prijzenfestival
Lees ook:Zoover Awards uitgereikt
Lees ook:Genomineerd voor de Travvies Awards!
Lees ook:ReisGala: Arke beste reisaanbieder van Nederland

Geen reacties // Reageer