Fotoboek maken? Dat doe je gemakkelijk en snel via Webprint.nl

De vakanties zijn weer voorbij en het duurt nog even voordat je weer op vakantie mag. Hoe leuk is het dan om de herinneringen van de vorige vakanties te bekijken. Dan kan via je fotocamera of je pc, maar het is natuurlijk veel leuker om een fotoboek te maken. Ik deed dat via Webprint.nl

Toegegeven, ik gooide mijn foto’s altijd op de pc, keek er een keer naar en deed er verder niet zoveel meer mee. En mijn laatste fotoboek dateert al uit 2006, 10 jaar geleden dus. Aangezien ik een maand geleden naar Skiathos was geweest en daar hele mooie foto’s had gemaakt, speelde ik al met het idee om een mooi fotoboek te maken. Toevallig kwam Webprint.nl op mijn pad en mocht ik een fotoboek maken.

De missie van Webprint is om de vastgelegde momenten te vertalen naar iets tastbaars. Beelden die ingelijst, verzameld, omarmd of zelfs aangetrokken kunnen worden, zodat de verhalen voortleven. Naast fotoboeken maken, is het ook mogelijk om kaarten te versturen, kalenders te maken of een bijzonder mooie foto op canvas te bestellen. Ik ging voor het fotoboek.

Ik koos voor een fotoboek xl, staand, met een harde kaft in hoogglans. De basisprijs voor 20 pagina’s is € 39,95 en het is mogelijk om het fotoboek uit te breiden tot wel 100 pagina’s. Een extra pagina kost 85 cent. Ik klikte het fotoboek aan en kwam op de designpagina, waar ik de foto’s kon uploaden en ik per pagina kon kiezen wat ik wilde, 2 of meer foto’s, alleen een grote foto, een tekst erbij, een grappig achtergrondje of een kader om de foto’s. Voor een leek was het super handig, iedereen kan het. Ik was aan het goochelen met foto’s en had binnen een uurtje een prachtig fotoboek in elkaar gefröbeld.

Het boek was klaar, mijn gegevens had ik ingevuld, ik had betaald en het fotoboek was besteld. Het fotoboek kwam een paar dagen later met de post en heeft een mooi plekje gekregen in mijn nieuwe huisje. Super leuk om aan alle housewarmers te laten zien.

En ook jij kan iets leuks bestellen op de site. De site is in een nieuw jasje gestoken, waardoor er nu diverse acties in het leven zijn geroepen. Wat dacht je van 25% korting op je wanddecoratie of 50 gratis foto’s als welkomstgeschenk. Ga snel naar Webprint.nl en maak ook die vastgelegde momenten tastbaar.

Lees ook:Fotoblog: Les Nuits Antwerpen
Lees ook:Uitgebreid fotoverslag La Coruña
Lees ook:Fotoblog: Bierstad Mechelen
Lees ook:Filmpje: Rondreis van 3 jaar door 60 landen binnen 4 minuten
Lees ook:Instagramfoto’s op vliegtuig gedrukt

Geen reacties // Reageer