Voordelig een canvas met een stad of natuur aan de muur? Dat bestel je bij Posters.nl

Ben je gek op reizen, ga je graag op citytrip en wil je een stukje stad of natuur in huis hebben? Dan heb ik een leuke tip voor je! Op Posters.nl kun je nu voordelig een vlag, canvas of fotobehang bestellen en in huis halen.

Voor Posters.nl mocht ik de site testen en een paar leuke dingen uitzoeken. Op deze site kun je niet alleen posters bestellen, maar ook kunst, muurstickers, mokken en vlaggen bestellen. Je hebt de keuze uit maar liefst 20.000 artikelen voor een voordelige prijs. Hoe leuk is het dan om voor een zacht prijsje een canvas aan de muur te hebben hangen van de skyline van New York of Londen. Ook grappig is een canvas met de routekaart van de Londen Underground.

Op de site kun je zelf kiezen voor welke prijs, kleur, vorm, formaat en merk je een artikel wilt hebben. Bij elk artikel staat ook of deze voorradig is of niet. Is het artikel voorradig, dan heb je deze de volgende dag in huis. Is het artikel niet in voorraad, dan krijg je een mail wanneer je het artikel dan wel kan verwachten, meestal is de levertijd dan ongeveer 2 weken.

Ik mocht een paar dingen uitzoeken op de site. Aangezien ik vaak natuurfoto’s maak en gek ben op oude gebouwen met een verhaal, kwam ik al snel uit bij een bijzondere canvas met ondergaande zon in de zee. Het is een kleine canvas geworden, ideaal voor aan de muur of in de wc. Het 2e artikel is een poster met aanlegsteiger en zee. Ik heb er wel een uur over gedaan om tot een keuze te komen, ik zag zoveel leuke dingen en dat voor maar weinig geld.

Bestellen ging eenvoudig en snel, ik kon de levering eenvoudig volgen en deze was er binnen 2 weken. Zowel de poster als de canvas zijn prachtig en mooi afgewerkt. De canvas staat al te pronken in de kamer, nu nog een paar punaises vinden om de enorme poster bij mijn bed te hangen. Jij kan ook een artikel voordelig bestellen. Jij kan ook een artikel voordelig bestellen. De site heeft nu een groot aantal artikel in prijs verlaagd, waardoor je veel artikelen nog voordeliger kan kopen.

Lees ook:Tip: Voordelig je vakantie boeken tijdens Werelddeal Weken bij KLM
Lees ook:Tip: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens Werelddeal Weken KLM
Lees ook:Winactie: Win je favoriete vakantiefoto op canvas!
Lees ook:Goboony: Voordelig particuliere campers huren of verhuren
Lees ook:ADV: Huur je auto, caravan of camper voordelig en snel via Huren.nl

Geen reacties // Reageer