Backpacken in Venezuela met Shoestring

Shoestring Reizen hebben een aantal nieuwe avonturen toegevoegd voor 2008. een daarvan is backpacken door Venezuela. In 23 dagen reis je door junglegebieden en nevelwouden en door de Gran Sabana met de spectaculaire tafelbergen en watervallen. 

Tijdens de reis krijg je de mogelijkheid om steden te verkennen. Zoals Caracas, een bruisende metropool met een oud centrum, waarvan een aantal gebouwen mooie musea herbergt. Wie hier gaat eten kan ook kiezen voor krokodil!

Je bezoekt ook Mérida, een stad die schitterend is gelegen tussen de bergtoppen van de Andes. De stad zelf ligt op 1600 m hoogte, wat zorgt voor een aangenaam
klimaat. Je kunt er diverse sportieve activiteiten doen zoals
canyoning, abseilen, parapenten of mountainbiken. Maar ook de overdekte markt en musea zijn bezienswaardigheden. Door de vele studenten is het nachtleven hier ook de moeite waard. 

Je gaat door laagvlaktes, moerassige gebieden, goudzoekersdorpjes en noem maar op. Wie echt een avonntuur wil, is hier aan het goede adres.

De prijs van een dergelijke reis ligt rond de 1900 euro maar daarbij is wel alles inclusief van de vlucht tot alle overnachtingen. De eerstvolgende beschikbaarheid is 8 augustus. Als je graag iets anders wilde doen en niet weet wat, is dit misschien wel iets om over na te denken! 

Kijk voor de gehele reisen alle informatie op www.shoestring.nl.

 

Lees ook:Stad beleven als een local
Lees ook:Backpackreis naar Ghana
Lees ook:Reisgidstip: Capitool Londen
Lees ook:Goedkoop vliegen naar Spanje met Vueling
Lees ook:Bestemming: San Francisco, je weet wel met die ‘gekke treintjes’

Geen reacties // Reageer