95 jaar oude backpacker bezoekt Europa

Niks geen geraniums, kruiswoordpuzzels of woensdagavondbingo in het bejaardentehuis. De 95-jarige Keith Wright uit Australië is wellicht ‘s werelds oudste backpacker, en binnenkort bezoekt hij Europa.

Turkije

De bejaarde man begon pas op 85-jarige leeftijd met backpacken. Na de dood van zijn vrouw Barbara heeft hij al meerdere reizen door West- en Oost-Europa gemaakt. Op zijn eerste reis ging door Turkije, waar hij met de bus door het hele land toerde. Daarna begon hij met sparen voor meer reizen.

West-Europa

Wright bezoekt deze reis Madrid, San Sebastian, Parijs, München, Wenen en Groot-Brittannië. De reis gaat ongeveer 2 maanden duren. Volgens het reisbureau dat zijn tickets boekt is hij ‘s werelds oudste backpacker.

Lees ook:Turkije in een dip dankzij Geert Wilders
Lees ook:Verdwaalde backpacker levend gevonden (video)
Lees ook:Skatend door Europa
Lees ook:Reizen naar Rusland
Lees ook:Britse reiziger (24) jongste die alle landen ter wereld bezocht

Geen reacties // Reageer