Liftreis van Groningen naar Kaapstad van start

Drie jonge avonturiers op liftreis van Groningen naar Kaapstad hebben vanochtend de aftrap gehad van wat misschien wel de reis van hun leven gaat worden. Sierd van der Bij, Neda Boin en Christiaan Triebert werden vanochtend op de Vismarkt in Groningen uitgezwaaid door vrienden, familie en pers.

Overnachten bij locale bevolking

15.000 kilometer verspreid over 16 verschillende landen zullen de jonge lifters al liftend afleggen. Zij zullen overnachten bij locale bevolking, meerwerken met projectenen rondom kindsoldaten en projecten tegen stropers in natuurreservaten. De jonge lifters gaan daarbij ervaren waar de mogelijkheden en de moeilijkheden liggen rondom een duurzame toekomst.

Beleef het mee!

Vanuit de luie stoel kunnen wij hier zo ongeveer alles van meekrijgen. Sociale media speelt een belangrijke rol om het dialoog aan te kunnen gaan met de mensen thuis. Via online video afleveringen, een track&trace interactieve kaart, blogs, video dagboeken, radio en televisie kan iedereen deze reis actief volgen.Social media, een mobiele app en live webcasts bieden hen die de reis volgen de mogelijkheid Christiaan, Neda en Sierd te helpen tijdens hun onderneming en zo deel uit te maken van deze tocht.

Volg!

De reis is te volgen via www.thumbsupafrica.nlTwitterFacebook en voor de mooie plaatjes die de lifters ongetwijfeld onderweg gaan maken kun je ze volgen via Pinterest.

Lees ook:Jonge lifters liften van Groningen naar Kaapstad
Lees ook:Lifters Groningen-Kaapstad bereiken einddoel
Lees ook:Nieuwe buslijn van Groningen naar Berlijn
Lees ook:Tamar Centre biedt hulp aan prostituees in Thailand
Lees ook:Reistips voor vrouwen

Geen reacties // Reageer