Tattoo-expo in Melbourne

Ben je aan het backpacken in Australië? En ben je over pak ‘m beet 18 dagen in Melbourne? Dan weten wij een leuk evenement voor je!

Tattoo & Body Art Expo

Reizen en tattookunst gaan hand in hand. Lokale tattookunst kan je een heleboel vertellen over de culturele gewoontes in een land of regio, het vertelt je over de geschiedenis van een land en wat men in die regio belangrijk vindt. Tattoo’s bestaan naar verluid al zo’n 5000 jaar. In Melbourne vindt van 9 tot en met 11 november de Tattoo & Body Art Expo plaats in The Melbourne Convention Exhibition Centre, waar 39 Australische en 23 internationale tattookunstenaars hun werk laten zien. Ook de bekende tattoo-artist Corey Miller (bekend van LA Ink) is hierbij aanwezig.

Het ideale souvenir van je backpackavontuur is natuurlijk een tatoeage. Zou jij het aandurven om tijdens je reis een tattoo te laten zetten? Of heb je een tattoo gezet tijdens een van je reizen? Vertel ons meer!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Bezoek de tattoobeurs in Barcelona
Lees ook:Zwarte henna tattoo? Wees gewaarschuwd!
Lees ook:Weg met BNN vanaf maandag 4 juni op TVl
Lees ook:Filmpje westen van Noorwegen: ‘The Water’
Lees ook:Reisfilmpje: Wist jij dat Haïti zo mooi kon zijn?

Geen reacties // Reageer