Zoektocht naar Britse backpacker die spullen achterliet bij bekende zelfmoordhotspot

Een 19-jarige backpacker zal de volgende keer wel twee keer nadenken waar hij zijn fiets en backpack stalt, alvorens hij zorgeloos met twee dames op stap gaat. De jongen liet in Tasmanië zijn fiets met backpack staan bij een plaats die lokaal bekend staat om de vele zelfmoorden die er gepleegd worden. Toen de politie zijn fiets met tas vond sloegen zij dan ook meteen alarm, zeker gezien het feit dat hij zijn paspoort in zijn tas had laten zitten.

De volgende ochtend kwam de backpacker weer op de plaats waar hij zijn spullen had achtergelaten en kwam er achter dat al zijn spullen weg waren. Toen hij een groep agenten vroeg naar zijn spullen kwam hij er achter dat zij juist naar hem op zoek waren.

De politie had binnen twee uur na het vinden van zijn spullen een persverklaring uitgestuurd en gingen de straat op om inwoners te vragen of ze hem hadden gezien. Ook informeerden ze zijn familie.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Vermiste Nederlandse backpacker in Nieuw Zeeland terecht
Lees ook:Medewerkster gevonden voorwerpen Schiphol aangehouden voor verduistering
Lees ook:Verdwaalde backpacker levend gevonden (video)
Lees ook:Lawines in de Franse Alpen eisen 5 doden
Lees ook:Nooit meer iets vergeten mee te nemen op vakantie

Geen reacties // Reageer