Luxe backpacken: crowdfundingsactie voor iBackPack

Ben jij een liefhebber van backpacken? Of neem je graag een rugtas mee als je op vakantie gaat? Maar de moderne reiziger wil meer luxe en daar springt een bedrijf nu handig op in met de iBackpack. Het product is nog niet op de markt en daar kan jij verandering in brengen. Er is namelijk een crowdfundingsactie gestart.

De iBackPack is de rugtas der rugtassen en van alle luxe gemakken voorzien. De rugzak is gemaakt voor de moderne reiziger. De moderne reiziger wil namelijk overal en altijd bereik hebben en geen gedoe hebben met een lege accu. De rugtas ziet er uit als een gewone rugtas, maar deze rugtas heeft zoveel meer te bieden. Dit zit er allemaal in de iBackPack:

  • Een 40,000 mAh of backup batterij.
  • 4 USB Poorten, om al je apparaten snel op te laden.
  • Een GPS-systeem (handig als je tas gejat is)
  • Een Wifihotspot met 3g en 4g wifi
  • Bluetooth Sound Sytem
  • iOS/Android Apps
  • Alarmsysteem tegen diefstal, die je ook op afstand kan bedienen. Het systeem begint dan te gillen “Stop! Thief! This man stole my bag!”

Kortom, een hele handige tas voor de reiziger die wel wat luxe onderweg wil. Enthousiast geworden? Je moet nog even wachten voordat de tas ontwikkeld zal worden. Pas in maart 2016 zal de tas klaar zijn voor gebruik. Je kunt je al wel vast voor de tas inschrijven. Er is namelijk een crowdfundingsactie gestart voor de tas. Het doel was om 50.000 dollar op te halen, maar dat bedrag hebben de makers allang overschreden, maar je kan je natuurlijk nog steeds inschrijven.

Als je je nu inschrijft, dan betaal je 199 dollar voor de tas, de winkelwaarde zal 100 dollar duurder zijn. Je kan ook kiezen voor een versie met minder mogelijkheden, deze kost 99 dollar. Je hebt nog 33 dagen de tijd om mee te doen met deze actie. En die actie, die kan je hier vinden. Ben je nog niet helemaal enthousiast geworden? Op Youtube staat een uitleg over de tas en die kun je hier bekijken: https://youtu.be/ub3bqJOzQYY

Lees ook:Voor de (luie) vakantieganger: Crowdfundingsactie voor zelfrijdende koffer
Lees ook:Hotel Week NYC: Voordelig overnachten in hartje New York
Lees ook:Filmpje: Rondreis van 3 jaar door 60 landen binnen 4 minuten
Lees ook:Hotels Mumbai zijn weer open
Lees ook:Ideaal voor gadgetfreaks: het Pod hotel

Geen reacties // Reageer