The Road To Robinson: RTL zoekt avonturiers voor unieke reis

Ben jij avontuurlijk en in het bezit van een frisse portie doorzettingsvermogen? Heb je zin om met een team van bekende Youtubers op zoek te gaan naar hét Robinson eiland?

In Road to Robinson krijg jij de kans om je eigen expeditie te beleven en je avonturen vast te leggen op camera. Tot 13 juni kan jij je via deze link opgeven voor deze unieke reis. Geef aan waarom jij de juiste persoon/vlogger bent voor dit avontuur en wie weet mag je op 14 juni wel meedoen met de castingdag.

10 deelnemers worden uitgenodigd voor de castingdag. Tijdens de castingdag worden 2 winnaars geselecteerd die mogen deelnemen aan de Road to Robinson. Ben jij de winnaar, dan win jij een reis naar en verblijf op de Filipijnen van 28 juni 2016 tot en met 8 juli 2016, ter waarde van € 2500,- . Dit is inclusief vlucht en verblijfkosten en exclusief verzekeringen.

Op de Filipijnen ga je op zoek naar Robinson en film jij je eigen expeditie. Doe mee en wie weet win jij deze leuke reis. Als je wint, dan ontvang je ook nog eens een jaar lang gratis Fisherman’s Friends en wie wil dat nou niet. Succes!

Lees ook:Nieuw op Youtube: The Road to Robinson
Lees ook:Meedoen met Expeditie Robinson? RTL zoekt deelnemers!
Lees ook:3FM DJ op expeditie naar de Noordpool
Lees ook:Vlogcontest: Win een jaar lang gratis citytrips en vloggen voor WeFlyCheap!
Lees ook:Winnaars Travvies bekend

Geen reacties // Reageer