Backpackers en avonturiers opgelet! RTL geeft droombaan weg

Ben jij een echte backpackers en zou jij het leuk vinden om een paar maanden met een vriend of vriendin door Azië te reizen? Dan is RTL op zoek naar jou!

Voor het nieuwe programma ‘Backpackers’ is het online-reisplatform RTL Basecamp op zoek naar twee reislustige deelnemers, die een aantal maanden lang willen backpacken door Azië. De deelnemers krijgen zakgeld en reizen door verschillende landen, in ruil voor twee video’s per week van hun unieke avonturen.

Daarnaast krijgen zij elke week van de kijkers verschillende spannende challenges en opdrachten die zij moeten uitvoeren. Andere taakomschrijvingen in de vacature zijn onder andere het ontdekken van nieuwe landen en culturen, spanning voor het onbekende, intens genieten van het moment, omgaan met onverwachte momenten, het verleggen van grenzen, voelen van vrijheid en dubbel liggen van het lachen.

RTL Basecamp is een nieuw avontuurlijk reisplatform op YouTube, waar onder andere de programma’s Road To Robinson, Backpackers en Extreme Roadtrip op te zien zijn. RTL Basecamp gaat met zijn programma’s telkens weer op zoek naar activiteiten die de kijkers nog nooit hebben gezien en het is een plek waar grenzen worden verlegt. Het online-reisplatform gaat op ontdekkingsreis rond de wereld en biedt ervaringen om nooit meer te vergeten.

Voldoe jij nu aan alle voorwaarden en wil jij die droombaan hebben?  Ga dan direct naar rtlbasecamp.nl en schrijf je in! Wie weet reis jij straks met een rugzak door Azie! Nog niet overtuigd? Hier nog een filmpje om je over de streep te trekken: https://youtu.be/O9zxocDhkYg

Lees ook:My First Holiday: RTL zoekt stelletjes die nog nooit op vakantie zijn geweest
Lees ook:Reisprogramma Dance Around The World krijgt vervolg
Lees ook:Nieuw op tv: My First Holiday
Lees ook:Floortje naar het einde van de wereld in december terug op tv
Lees ook:Kandidaten gezocht voor 2e seizoen Nooit Meer Naar Huis

1 Reacties // Reageer

One thought on “Backpackers en avonturiers opgelet! RTL geeft droombaan weg

Comments are closed.