Zomerstorm voorbij: Snelwegen weer open, gestrande passagiers reizen weer verder

De zomerstorm heeft weer het land verlaten en het is weer rustig in het land. De brandweer is lang bezig geweest om puin te ruimen op alle afgesloten snelwegen in het westen van het land. De wegen zijn inmiddels allemaal weer open, treinen, trams en bussen rijden weer en gestrande passagiers op Schiphol hopen vandaag weer verder te kunnen vliegen naar hun bestemming.

Snelwegen weer open

Gisteren was het bar en boos in Nederland. Een aantal snelwegen gingen dicht en het was te gevaarlijk om door te rijden. De VID adviseerde weggebruikers in heel Nederland dan ook om niet meer de weg op te gaan en de reis uit te stellen tot morgen, vandaag dus. Inmiddels zijn alle snelwegen weer open en kan iedereen weer doorrijden. Ook de treinen rijden allemaal weer, hopelijk, op tijd.

Schiphol

Ook op Schiphol waren veel reizigers gestrand. Op het hoogtepunt van de storm was er namelijk maar 1 start- en landingsbaan beschikbaar en daardoor werden vele vluchten geannuleerd of liepen ze forse vertraging op. KLM had uit voorzorg al 30 vluchten geschrapt, maar daar kwamen nog eens 20 vluchten bij, waardoor er in totaal 50 vluchten niet door konden gaan.

KLM

KLM is nog steeds druk bezig om alle gestrande passagiers zo snel mogelijk om te boeken. Schiphol zelf laat weten dat alle gestrande passagiers vandaag weer verder kunnen vliegen naar hun eindbestemming.

Bron: AD.nl 

Lees ook:Zomerstorm: Rijkswaterstaat adviseert om niet de weg op te gaan
Lees ook:KLM: 50% Europese vluchten en 50 intercontinentale vluchten op dinsdag
Lees ook:Herstelwerkzaamheden: Minder treinen tussen Schiphol en Utrecht vandaag
Lees ook:Harde wind: Vertraging op Schiphol, minder treinen
Lees ook:Storm: Minder treinen, vluchten geschrapt, drukke avondspits

Geen reacties // Reageer