Zware storm: Morgen minder treinen tussen Den Helder en Zaandam

Het stormt buiten. Ook vannacht en morgenochtend wordt er een zware storm met windstoten verwacht. De NS neemt het zekere voor het onzekere en weet nu al dat ze morgenvroeg minder treinen in zullen zetten op diverse trajecten.

Op basis van de laatste weersverwachtingen voor Noord-Holland, en uit voorzorg, rijden woensdag 18 november (in elk geval in de ochtend) minder Intercity’s op het traject Zaandam – Den Helder. Reizigers moeten rekening houden met een extra overstap op station Alkmaar. Door deze kleine aanpassing hebben storingen minder snel effect op de rest van het land. Het kan op het traject Zaandam – Den Helder morgen drukker zijn. Plan voor een zo actueel mogelijk advies jouw reis kort voor vertrek. De reisplanner is bijgewerkt.

Voor de veiligheid van de reizigers en medewerkers rijden morgenvroeg op enkele trajecten mogelijk de eerste treinen zonder reizigers om te kijken of er geen schade is ontstaan aan het spoor. Reis je met de trein morgen?  Kijk vlak voor vertrek in de Reisplanner of de treinen wel rijden.

Wat de storm voor gevolgen heeft voor het vliegverkeer is nog niet bekend. Ook op de weg is het nu, straks en morgen oppassen geblazen.

Lees ook:17-21 augustus: Minder treinen van en naar Utrecht
Lees ook:Koningsdag: NS lanceert Oranjedienstregeling en voordelig Oranjeretour
Lees ook:Ook vanavond nog minder treinen door sein- en wisselstoring station Utrecht
Lees ook:Wel of geen sneeuw morgen, NS past dienstregeling vast aan
Lees ook:Staking machinisten: Morgen mogelijk minder tot geen treinen in heel Nederland

Geen reacties // Reageer