Reminder: Belgische treinstaking begint vanavond

Ben je van plan om vandaag, morgen of overmorgen met de trein naar België te reizen? Stel je reis dan nog maar even uit, want vanaf vanavond rijden er namelijk tijdelijk geen treinen meer. Ook vervoerder Thalys raadt reizigers aan om de reis uit te stellen.

De Belgische machinistenvakbond en de Belgische vervoerders zijn al een tijdje met elkaar in gesprek over de arbeidsvoorwaarden.Er was ook een nieuw hervormingsplan, maar deze is verworpen. De bonden en de vervoerder komen er maar niet uit en gaan nu staken.

De staking begint vanavond om 22.00 uur en duurt tot donderdagavond 22.00 uur. Door deze staking komen er een flink aantal treinen van, naar en in België te vervallen. De IC Brussel, de Thalys en de Eurostar rijden niet. Heb je toevallig treinkaartjes voor deze dagen geboekt, dan kun je deze kosteloos omboeken. Wil je weten welke treinen er allemaal komen te vervallen? Op deze website staan alle betrokken treinen.

Lees ook:Reminder: Treinstaking België begint vanavond
Lees ook:Volgende week: Belgische machinisten in staking
Lees ook:Reminder: Belgische treinstaking begint vanavond
Lees ook:30 en 31 mei: Landelijke treinstaking Belgie
Lees ook:Geen Thalys woensdag: Belgisch spoorpersoneel gaan staken

Geen reacties // Reageer