Holland Travel Ticket: Met 1 OV-kaart voordelig door heel Nederland reizen

Toeristen en Nederlanders die door het land willen reizen, krijgen het nu veel gemakkelijker. Waar de toeristen eerst allemaal een kaartje voor de bus, tram, metro, tram of trein afzonderlijk moesten kopen, is het nu mogelijk om met 1 kaart met het OV te reizen.

Het Holland Travel Ticket is er in 2 vormen. Met Holland Travel Ticket off peak reis je buiten de spits (na 9 uur en in het weekend). 1 ticket kost maar 39 euro. Wil je ook tijdens de spits reizen, dan koop je een Holland Travel Ticket, deze kost 59 euro.

De speciale tickets zijn alleen verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat en de NS Tickets & Servicebalie en is niet geldig in de Thalys.

Het Holland Travel Ticket maakt het mogelijk om één dag zorgeloos en onbeperkt door heel Nederland te reizen met al het openbaar vervoer. Ga punteren in Giethoorn, shoppen in Maastricht of bezoek de deltawerken in Zeeland. Of doe het allemaal! Het kan met het Holland Travel Ticket.

Lees ook:Holland Travel Ticket: Regering start binnenkort proef met ov-dagkaart voor toeristen
Lees ook:DelfSail 2016: Arriva komt met actieticket en aangepaste dienstregeling
Lees ook:Winteractie Thalys: Voordelig met de trein naar Parijs of Lille
Lees ook:Alleen bij Blokker: Voordelig met de trein door Nederland reizen
Lees ook:Alleen bij Blokker: Voordelig met de trein door Nederland reizen

Geen reacties // Reageer