Actie Arriva: Gratis reizen op zondagen in juli en augustus

Woon je in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden? Dan kun je in de maanden juli en augustus op zondag gratis met de bussen van Arriva reizen.

Je hoeft alleen maar het abonnement Arriva Gratis OVdagen DAV op je (anonieme of persoonlijke) OV-chipkaart te zetten. Dit abonnement kan worden aangevraagd voor alle reizigers van 12 jaar en ouder (één abonnement per OV-chipkaart). Per volwassene mogen er drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen met een Kinderritkaart (ook vóór 9.00 uur). Kinderen t/m 3 jaar reizen bij Arriva altijd gratis en zonder vervoerbewijs mee. Maar let op: je totale reisgezelschap mag niet meer dan acht personen tellen!

Je kunt het abonnement ‘Arriva Gratis OVdagen DAV’ bestellen via de webshop, of aanvragen bij de Arriva Store in Dordrecht of Gorinchem. In de webshop betaal je € 0,01 via iDEAL voor de verificatie van je OV-chipkaartnummer. Binnen (maximaal) twee werkdagen na je bestelling krijg je bericht dat je het abonnement kunt afhalen in de bussen of bij een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Je abonnement is uitsluitend geldig op de genoemde, speciale OV-dagen. Je checkt op die dagen net als altijd in en uit. Er worden alleen geen reiskosten afgeschreven! Het abonnement geldt voor alle stads- en streekbussen, de  HOV-lijnen (Qliners) én de Bel- en de buurtbussen van Arriva. Het is niet geldig in de Nachtbus, Waterbus en de trein (MerwedeLingelijn).

Lees ook:Kids Vrij abonnement: Kinderen reizen hele jaar gratis met NS
Lees ook:Proef: Kinderen reizen gratis met de bus in Flevoland, Overijssel en Gelderland
Lees ook:Nieuw bij NS: Kinderen reizen hele jaar gratis met het Kids Vrij abonnement
Lees ook:Meivakantie: Kinderen reizen gratis in treinen en bussen Arriva
Lees ook:Meivakantie: Kinderen reizen gratis in treinen en bussen Arriva

Geen reacties // Reageer