Dit weekend op vakantie? Geen treinen van en naar Schiphol

Ga je dit weekend naar Schiphol en ben je van plan om met de trein naar de luchthaven te gaan? Dan heb ik slecht nieuws voor je. Dit weekend voert Prorail namelijk werkzaamheden uit op het spoor rondom Schiphol. Er rijden dan geen treinen van en naar Schiphol.

ProRail vernieuwt het spoor rond Schiphol om de luchthaven ook in de toekomst goed bereikbaar te houden voor het groeiend aantal treinreizigers. Over een lengte van 8 kilometer heeft ProRail het spoor tussen Duivendrecht en Riekerpolder/Schiphol verdubbeld, van twee naar vier sporen.

Komend weekend verricht ProRail afrondende werkzaamheden aan het spoor. De werkzaamheden starten in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 november. Op maandag 14 november om 5.00 uur wordt het treinverkeer weer hervat. Dit betekent dat er in het weekend geen treinverkeer mogelijk is tussen Schiphol en Amsterdam Sloterdijk/Duivendrecht-Diemen Zuid/ Amsterdam Bijlmer Arena.

NS zet bussen in. Reizigers moeten rekening houden met omreizen, extra overstappen of gebruikmaken van bus of metro. Extra reistijd bedraagt tussen 15 en 30 minuten. Op de stations wordt extra servicepersoneel ingezet om reizigers te assisteren. Op station Schiphol en Amsterdam Sloterdijk ondersteunen kruiers op zaterdag en zondag reizigers bij het dragen van hun bagage.

Tussen Schiphol en Leiden/Den Haag/Rotterdam rijden er wel treinen.

 

Lees ook:Dit weekend op vakantie? Minder tot geen treinen van en naar Schiphol
Lees ook:Dit weekend op vakantie? Weinig tot geen treinverkeer van en naar Schiphol
Lees ook:Dit weekend op vakantie? Geen treinen tussen Schiphol en Amsterdam
Lees ook:Dit weekend op vakantie? Weinig tot geen treinverkeer van en naar Schiphol
Lees ook:Dit weekend op vakantie? Minder tot geen treinen van en naar Schiphol

Geen reacties // Reageer