Boekenweek 2017: Gratis met de trein reizen op zondag 2 april

Volgende week gaat de Boekenweek weer van start. De 82e Boekenweek vindt plaats van zaterdag 25 maart tot en met zondag 2 april 2017. Het thema van de Boekenweek 2017 is Verboden vruchten. Het Boekenweekgeschenk is geschreven door Herman Koch. Connie Palmen schreef het Boekenweekessay. En op de laatste dag van de Boekenweek kun je weer gratis reizen met de trein.

Traditiegetrouw sluit de Boekenweek af met de gratis reisdag van NS. Koop je tijdens de Boekenweek voor tenminste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken, dan krijg je het Boekenweekgeschenk cadeau.

Op vertoon van het Boekenweekgeschenk Makkelijk leven van Herman Koch, reis je zondag 2 april 2017 de hele dag gratis met de trein. Het geschenk is verkrijgbaar in de papieren versie en als e-book. Beide zijn geldig als treinkaartje. Heb je de luisterboek-versie van het Boekenweekgeschenk en wil je gebruikmaken van het gratis reizen? Stuur dan vóór vrijdag 31 maart een mail naar de klantenservice van de CPNB. Bij overleggen van uw aankoopbewijs van een Luisterboek tijdens de Boekenweek, voorzien zij u van een papieren versie van Makkelijk leven.

Het boekenweekgeschenk is niet alleen geldig in alle treinen van NS, maar ook in alle treinen van Arriva, Connexxion, Breng en Syntus. Het geschenk is alleen geldig in de 2e klas en voor 1 persoon.

In- en uitchecken is niet nodig. Jouw Boekenweekgeschenk is gewoon de hele dag geldig en hoeft niet geactiveerd te worden. Komt je tijdens jouw reis op een station waar de poortjes gesloten zijn, dan kunt je de poortjes openen met de vierkante barcode. Maak in dat geval gebruik van het poortje met het ‘scan ticket’-symbool en scan de code.

Zowel het gedrukte exemplaar als het e-book zijn voorzien van deze vierkante code. Bij het gedrukte exemplaar zit hij op de achterkant van het boek. Bij het e-book staat de barcode op 1 van de eerste pagina’s.

 

Lees ook:Boekenweek 2017: 250.000 reizigers reizen gratis met de trein
Lees ook:Boekenweek 2015: Gratis reizen met de trein op zondag 15 maart
Lees ook:Boekenweek: Kwart miljoen Nederlanders reizen gratis met de trein
Lees ook:Gratis reizen met boekenweekgeschenk
Lees ook:Zondag: Gratis reizen met de trein met je boekenweekgeschenk

Geen reacties // Reageer