Alleen vandaag: 1 miljoen stoelen Ryanair in de aanbieding

Zin om in het najaar nog even snel op citytrip te gaan? En wil je niet teveel betalen? Dan heb ik iets leuks voor je in de aanbieding. Ryanair heeft namelijk zojuist 1 miljoen vliegtuigstoelen in de uitverkoop gedaan. En die aanbieding geldt alleen vandaag!

1 miljoen stoelen, dat lijkt heel veel, maar ze worden zo allemaal razendsnel voor je neus weggekaapt. Het gaat hier om reizen van 13 november tot en met 15 december. Je reist zo spot-, maar dan ook spotgoedkoop naar steden in heel Europa. En hoe goedkoop is goedkoop? De prijzen variëren van 12 tot 30 euro en dat is echt heel weinig voor een vliegticket.

Toegegeven, het gaat hier om een enkele reis, maar je spaart zo heel veel geld uit voor een hotel. Wil jij nu ook voordelig op citytrip? Ga dan naar deze site. En doe het snel, want het is zo middernacht!

Lees ook:Actie Thalys: Supervoordelig naar Europese steden reizen
Lees ook:Vanaf vandaag: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens Werelddeal Weken KLM
Lees ook:Speciale Halloween actie bij SkyEurope Airlines
Lees ook:Vandaag: Voor een prikkie met Flixbus door heel Europa reizen
Lees ook:Nieuwe actie van KLM: Voordelig vliegen met KofferPakkers

Geen reacties // Reageer