Wat & Hoe Reisgids: onmisbaar voor de stedentrip

Op vakantie hobbel je soms maar wat rond in een stad omdat je niet goed weet waar je moet zijn of hoe het er op de plaats van bestemming werkt. Dat is voorbij als je op stap gaat met een Hoe en Wat Reisgids van Uitgeverij Kosmos. Daarin vind je alles wat je nodig hebt om een stad optimaal te ontdekken.

Om te beginnen vertellen de Wat & Hoe boekjes je de bijzonderheden van de bevolking. Niet alleen de statistieken maar ook gewoontes die anders zijn bij Nederlanders. Zo ben je voorbereid of kan je faux pas voorkomen.

Verder vind je uitgebreide informatie over alle delen van een stad. Per deel vind je de aanraders, musea, restaurants en hotels. Bij de laatste twee is ook aangegeven hoeveel ze je ongeveer kosten. Kan je ter plekke iets vinden wat precies in je budget past!

Uiteraard zijn de boekjes voorzien van kaarten, belangrijke adressen en informatie over het openbaar vervoer. Heb je een boekje bij je, heb je alles bij de hand om een stad te leren kennen.

De Wat & Hoe vind je voor veel steden waaronder Praag (waar je binnenkort van alles over kunt lezen op Travel.blog.nl), Barcelona, Londen en Parijs.

Naast de Wat & Hoe Reisgids heb je de beknoptere vorm Wat & Hoe  Select en de Wat & Hoe taalgids.

Lees ook:Reisgidstip: Capitool Londen
Lees ook:Art in the city Parijs en Londen
Lees ook:Win een stedengids naar keuze!
Lees ook:Capitool reisgids Barcelona & Catalonië
Lees ook:Het Strand Palace Hotel van Londen

Geen reacties // Reageer