365 dagen onderweg heerlijk leesvoer

Al jaren ben ik groot fan van Floortje Dessings reisprogramma’s. Heerlijk achterover met een bak chips wegdromen bij de reizen die ik misschien wel nooit zal maken en de landen die ik misschien wel nooit zal bezoeken. Heerlijke televisie die een bron van inspiratie zijn voor mijn blogs en mijn reiswensenlijstje. Inmiddels heb ik ook ’365 dagen onderweg’ van Floortje Dessing opengeslagen en ben ik daar druk in aan het lezen.

Uitgave

Het boek, uitgegeven in 2010, heeft in maart 2012 de tweede druk gekregen. Het is uitgegeven bij Keff & Dessing Publishing, de uitgeverij van Floortje Dessing en haar zakenpartner.

Muziek

Het boek beslaat een jaar lang van reizen, overal ter wereld met allerlei tips over deze landen. Verder heeft het boek speciale hoofdstukken over hoe een jetlag tegen te gaan, de beste reiswebsites, de beste reistijden en zelfs een hoofdstuk over de lekkerste muziek op reis.

Foto’s

Het boek heeft heeeeel veel kleurenfoto’s, tips, trucks en het leest enorm lekker weg. Voor alle fans van 3 op Reis en Floortje Dessing een enorme aanrader.

 

 

Lees ook:Zwitserland eerste bestemming sinds ziekteverlof Floortje Dessing
Lees ook:Signeersessie Floortje Dessing tijdens Haarlem Shopping Night
Lees ook:Nieuw: 25 Wereldroutes die je gedaan moet hebben – Floortje Dessing
Lees ook:Review: Handboek Ecoreizen
Lees ook:Amsterdamse reist met elektrische tuktuk naar Portugal

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “365 dagen onderweg heerlijk leesvoer

  1. Pingback: Signeersessie Floortje Dessing tijdens Haarlem Shopping Night | Travel