Tip: Voordelig je vakantie boeken tijdens Werelddeal Weken bij KLM

klmdeal

December en januari zijn de beste maanden om een zonvakantie te boeken. Op tv verschijnt de ene na de andere reclame van diverse reisorganisaties. Maar wat als je niet zoveel te besteden hebt en je door alle aanbiedingen de juiste reis niet kan vinden? Ga dan naar de site van KLM, want vandaag starten de Werelddeal Weken weer.

Tijdens deze weken kun je bij KLM heel voordelig een reis boeken. Je kunt bij KLM kiezen uit meer dan 100 bestemmingen. Zo kun je al voor 99 euro naar Parijs of Lissabon vliegen in plaats van 119 euro. Maar wil je verder weg, dan kan dat ook heel voordelig. Je kunt nu voor 529 euro naar New York vliegen en dat is bijna 200 euro goedkoper. De keuze is reuze, de voordelen liggen voor het oprapen.

De Werelddeal Weken zijn 1 keer in het half jaar en duurt nu van woensdag 7 januari tot en met maandag 26 januari. Wees er snel bij, want op=op natuurlijk! Een Werelddeal boek je hier: werelddealweken.klm.com Veel plezier en succes!

Lees ook:Tip: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens Werelddeal Weken KLM
Lees ook:Tip: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens De Werelddeal Weken van KLM
Lees ook:Tip: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens Werelddeal Weken KLM
Lees ook:Tip: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens Werelddeal Weken KLM
Lees ook:Tip: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens Werelddeal Weken KLM

Geen reacties // Reageer