Nieuwe actie van KLM: Voordelig vliegen met KofferPakkers

Luchtvaartmaatschappij KLM heeft een nieuwe actie bedacht: KofferPakkerskofferpakker. Tijdens deze KofferPakkers-actie kun je naar diverse steden vliegen, zowel in Europa als verre landen, voor een zacht prijsje.

Zo kun je al voor 109 euro naar Montpellier vliegen en als je 10 euro meer betaald, kun je op en neer naar Londen vliegen. Niet alleen Europa is bij KLM in de aanbieding, ook verre bestemmingen doen mee met deze actie.

Zo kun je voor 546 euro een retourtje naar Johannesburg boeken. Ook New York is met 631 euro bijna 100 euro goedkoper. En wil je het Midden Oosten eens ontdekken, dan kun je ook heel voordelig naar Dubai. Je betaald maar 399 euro voor een retourtje naar deze bijzondere stad.

De prijzen zijn inclusief toeslagen en beslagen. Wel moet je een tientje extra neerleggen voor de boekingskosten.

Wil jij een KofferPakker boeken? Wees er dan snel bij, want de actie is nog geldig tot 2 maart. De reisperiode ligt tussen april en juni. Enthousiast geworden? Wil jij direct een Kofferpakker reserveren? Dat kan hier: klm.com

 

 

Lees ook:Goedkoop vliegen met massale kortingsacties
Lees ook:Valentijnsactie KLM: Samen voordelig vliegen naar romantische Europese steden
Lees ook:Goedkoop vliegen met Ryanair in juni
Lees ook:Extra betalen voor extra beenruimte
Lees ook:Goedkoop vliegen vanaf luchthavens in België en Duitsland

Geen reacties // Reageer