Vanaf morgen bij Kruidvat: Voordelig overnachten in Nederlandse en Belgische hotels

Ze zijn er weer, de hotelvouchers van Kruidvat. Bij Kruidvat kun je vanaf morgen (dinsdag) een voucher kopen voor een hotelovernachting in een 3- of 4-sterrenhotel en dat voor maar € 11.95 per persoon! Wie wil dat nou niet?

En waar je bij Kruidvat de vorige 7 edities alleen maar bij Fletcher kon overnachten, pakken ze het nu wat groter aan. De drogist gaat nu samenwerken met Hotelmoment. Nu kun je dus ook voor een prikkie overnachten in een hotel van onder andere Van der Valk, Hampshire, Hajé of Fletcher. Je kan kiezen uit 100 hotels in Nederland en België, de keuze is dus reuze.

Wat moet je doen? Ga morgenvroeg naar een Kruidvat bij jou in de buurt en vraag bij de kassa om een actievoucher. Voor 12 euro krijg je dan een kassabon met activatiecodes erop. Met die codes kun je weer een hotelovernachting boeken op de site die op de kassabon staat. Gooi na je boeking de kassabon niet weg, bij aankomst in het hotel moet je deze bon laten zien. Heb je geen bon meer, of ben je deze vergeten, dan zal het hotel 50 euro per kamer, als borg, in rekening brengen. Kom je de bon weer ergens in een schoenendoos tegen, dan kun je hem naar het hotel sturen en krijg je de borg, min de administratiekosten van € 12,50, weer teruggestort.

Wanneer? De activatiecodes zijn vanaf 7 april t/m 19 april 2015 in alle Kruidvat filialen te koop, zolang de voorraad strekt. De activatiecodes zijn geldig voor overnachtingen gedurende de periode van 7 april t/m 31 oktober 2015 (inclusief feestdagen). Een hotel boeken doe je voor 1 juli, daarna zijn de codes niet meer geldig en dus waardeloos. Een hotelvoucher is geldig voor minimaal 1 en maximaal 4 dagen. Een hotelvoucher is exclusief ontbijt, diner en toeristenbelasting.

Nog wel even een kleine waarschuwing: Boek snel, want hoe eerder je boekt, hoe meer keuze je hebt. Per hotel is namelijk slechts maar een deel van de kamers beschikbaar voor deze actie. Ook hier is dus de regel: Op=op en vol=vol. Ikzelf heb meegemaakt dat ik er de eerste dagen haast niet doorheen kwam, het toen maar even liet rusten en de voucher een paar maanden later, net voor de sluitingsdatum, weer tegenkwam. Ik besloot om toen alsnog te boeken, maar toen waren alle weekenden in alle deelnemende hotels al vol. Dus boek snel, om teleurstellingen tegen te gaan.

Ren dus morgen snel naar de winkel en wie weet kan jij dan wel heel voordelig in een hotel in Bodegraven, Vlaanderen of Zwolle overnachten.

Meer informatie kan je hier vinden: kruidvat.nl/hotelovernachting

Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten in 100 hotels
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten in 100 hotels
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Vanaf dinsdag bij Kruidvat: Hotelovernachtingen bij Fletcher Hotels

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vanaf morgen bij Kruidvat: Voordelig overnachten in Nederlandse en Belgische hotels

 1. ik

  het is weer zover, je koopt een bon, er is plaats in het hotel, maar nee niet voor de Kruidvatgasten en daar kom je pas achter als je thuis wilt boeken, Neem van me aan dat ik van te voren heb gecheckt of er plaats was, en ja hoor, maar dus niet voor de actie.
  Je kunt pas op de site van Kruidvat checken welke hotels en welke data vrij zijn als je een bon hebt. Ik heb het aangekaart bij de reclamecodecommissie.

    /  
  1. Lianne van Veen Auteur

   Hoi Ik,

   Ja dat is het grote nadeel, je kan alleen via een speciale site boeken en dan nog weet je niet of er plaats is in het hotel. Goed dat je het hebt aangekaart, ben benieuwd of ze er ook iets mee doen.

     /  

Comments are closed.