Goboony: Voordelig particuliere campers huren of verhuren

Heb jij een camper en gebruik je die maar een paar weken per jaar? En wil je die wel eens verhuren, maar weet je niet zo goed hoe? Of wil je een camper huren voor een voordelige prijs, maar heb je geen idee op welke site je moet kijken? Ga dan eens naar Goboony.nl, een nieuwe site waar je campers kan huren en verhuren.

Goboony is nieuw en bedacht door Utrechter Mark de Vos. Mark heeft zelf een camper en deze stond vaker stil in een loods, dan dat Mark met de camper op pad ging. Mark ging de camper aan familie en vrienden uitlenen, maar de camper stond nog vaak stil. Zonde van de tijd en het geld en zo kwam Mark op het idee van Goboony. De site is in feite een soort Airbnb, maar dan voor campers. Op deze site kan je gemakkelijk, veilig en snel een betaalbare camper bij jou in de buurt vinden en boeken.

Maar hoe werkt de site dan? Dat is vrij simpel, je moet je eerst registreren en kan daarna aan de slag. Campereigenaren zetten hun camper gemakkelijk en snel op de site, geven aan wanneer de camper beschikbaar is en mocht een huurder interesse tonen, dan kunnen de eigenaren de aanvraag goedkeuren.

Huurders kunnen gemakkelijk en snel een camper huren. Via de site vul je een aantal voorkeuren in. Je vult de reisdata in, welk type camper je wilt huren, wat je weekprijs is en met hoeveel personen je op reis gaat. Heb je een keuze gemaakt, dan neem je via een aanvraagformulier contact op met de verhuurder. Als de verhuurder je aanvraag accepteert, kun je in de veilige omgeving van de site je betaling doen. En daarna, daarna kan je je camper ophalen en lekker op vakantie gaan.

Ook aan de veiligheid van de camper is gedacht. De camper is goed onderhouden, schoon, APK gekeurd, is WA/All-Risk verzekerd en is voorzien van pechhulp en vervangend vervoer.

Op de site staan nu nog 186 campers, maar dit worden er hopelijk snel meer. Het doel van Goboony is dan ook om op termijn ook  internationaal campers te verhuren, zodat huurders straks ook in het buitenland campers van particulieren kunnen huren.

Lees ook:ADV: Huur je auto, caravan of camper voordelig en snel via Huren.nl
Lees ook:Beds on Board: Airbnb voor luxe jachten
Lees ook:Dit weekend: Voordelig een camper kopen tijdens de Camper Outlet
Lees ook:Op vakantie naar Canada? ETA-Visum voortaan verplicht
Lees ook:Reminder: ETA-Visum voor Canada vanaf 15 maart verplicht

Geen reacties // Reageer