Actie Thalys: Supervoordelig naar Europese steden reizen

thalys

Heb je nog geen vakantie gehad of wil je graag nog een weekendje weg? Dan heb ik een leuke actie voor je gevonden! Met Thalys reis je in de maand augustus namelijk spotgoedkoop en heel voordelig naar de leukste Europese steden.

Tot en met 29 augustus zijn alle Thalys-bestemmingen in de aanbieding. Zo kun je al vanaf 29 euro naar Parijs, Antwerpen, Lille of Brussel reizen, geen geld dus. Het kaartje is dan wel een enkeltje en geldig in de 2e klas.

Je kan de aanbieding tot 1 dag van te voren boeken. Boeken kan alleen online tot 29 augustus en je reist in de periode van 9 tot en met 29 augustus. Lijkt deze aanbieding je wel wat? Een kaartje kan je op deze site boeken.

Lees ook:Winteractie Thalys: Voordelig met de trein naar Parijs of Lille
Lees ook:Thalys: Extra treinen en voordelig naar Lille
Lees ook:Najaar Specials: Met flinke korting naar Europese steden treinen
Lees ook:iDBUS wordt OUIBUS
Lees ook:Alleen op 20 mei: Alle Thalys-tickets € 20

Geen reacties // Reageer