Happening Now: Griekenland start online campagne om meer toeristen te trekken

Het gaat steeds een beetje beter met Griekenland. De banken en beurzen zijn weer open, er is eindelijk een akkoord en de overheid kan en wil zijn schulden weer betalen. Maar de toeristen blijven weg en dus heeft het Griekse Ministerie van Toerisme iets bedacht om toeristen over te halen toch nog een vakantie naar het land te boeken. Het ministerie is gestart met een online campagne.

De campagne heet Happening Now. Vakantiegangers die al in het land zijn worden aangespoord om foto’s van hun vakantie op social media te zetten met de hashtag #summeringreece. De foto’s worden verzameld en komen allemaal op deze site terecht. Het ministerie hoopt zo toeristen over te halen om nog snel even een last-minute te boeken naar het zonnige vakantieland.

Of het ook echt werkt, kan het ministerie nog niet zeggen. Zeker is wel dat er nu, na een paar slechte weken, een stijgende lijn zit in het aantal boekingen naar het zonnige vakantieland. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan even naar dit filmpje en wie weet boek jij ook nog even snel een vakantie naar Griekenland: https://youtu.be/zG751QwNJ4Q

 

Lees ook:Vakantietip: Neem extra contant geld mee naar Griekenland
Lees ook:Minister smeekt Nederlanders vakantie te vieren in Griekenland
Lees ook:Kans op aanslagen: Minder vakanties naar Turkije geboekt
Lees ook:Nepal Now: Nepal lanceert nieuwe toeristencampagne
Lees ook:Crisis: Minder vakanties naar Griekenland geboekt

Geen reacties // Reageer