HotelWeek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels

Zin om luxe te overnachten, maar heb je niet zoveel geld te besteden? Dan heb ik een leuke tip voor je! Morgen, 4 november, gaat de HotelWeek, om 10.00 uur precies, namelijk weer van start. Je kan via de site hotelweek.nl een week lang heel goedkoop een luxe hotel boeken. Zo kun je voor 50 euro al overnachten in een 4 sterrenhotel of voor 70 euro een hotelkamer in een hotel met 5 sterren reserveren. En dat is inclusief ontbijt. Tel uit je winst!

Vanaf 4 tot en met 13 november 18.00 uur kun je een kamer boeken. En er valt veel te kiezen, zo kun je niet alleen in Nederland overnachten, ook hotels in Duitsland en België doen mee met deze actie. Overnachten kan dan in de periode van 31 december 2015 tot en met 31 januari 2016. Zo kun je dus heel voordelig Oud en Nieuw vieren in een heerlijk hotel in het buitenland.

Alle prijzen zijn op basis van 2 personen, inclusief ontbijt, maar exclusief servicekosten.

De HotelWeek is een initiatief van boekingssite hotelspecials.nl en is in het leven geroepen om Nederlanders kennis te laten maken met luxe 4 en 5 sterrenhotels voor een lage prijs. Dit jaar wordt alweer de 8e editie gehouden. Een kamer kun je voor 1,2,3,4 of 5 nachten boeken. Per boeking mag je 1 of 2 kamers reserveren.

Wil je meedoen met de HotelWeek en een luxe hotel boeken? Ga dan morgenvroeg snel naar hotelweek.nl

Lees ook:HotelWeek Zomerweek 2016: Voordelig overnachten in luxe hotels in Europa
Lees ook:5-sterrenhotels boeken voor 35 euro per nacht tijdens HotelWeek
Lees ook:Betaalbaar verblijven in tophotels tijdens de HotelWeek
Lees ook:Tip: Luxe overnachten voor een prikkie
Lees ook:Overnachten in een hotel gemaakt van zand

Geen reacties // Reageer