Boekingsplatform lanceert virtuele viewer voor recreatiebedrijven

Boekingsplatform Elke Plek heeft iets nieuws gelanceerd. Met de virtuele viewer kun je alvast een kijkje nemen op de camping of in een vakantiewoning. De voorpret is zo nog leuker.

Elke Plek (elkeplek.nl), het platform waar de Nederlandse consument ruim 100.000 kampeer en verblijfsaccommodaties kan boeken, lanceert op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg op 3 november een nieuwe functionaliteit: de virtuele viewer.

Dit is een optie op de site, waarmee door middel van een mobiele telefoon en een Virtual Reality (VR) -bril (Google Cardboard) een kijkje kan worden genomen op het campingterrein of in een vakantiewoning. Gasten krijgen zo nog meer vakantie voorpret. Voor recreatie-ondernemers biedt het een extra mogelijkheid om hun bedrijf op unieke wijze via Elke Plek te presenteren.  Hiermee is Elke Plek de eerste boekingswebsite in de recreatiesector die VR-techniek  landelijk aanbiedt.

In de vastgoedbranche zijn al de eerste serieuze stappen gemaakt met de VR-techniek. In de recreatiesector gaan die ontwikkelingen nu pas komen. “De recreatiebranche in Nederland is nog erg low tech. Daardoor ontstaat het gevaar dat de verbinding wordt verloren met de gast, die op zoek gaat naar handige boekingssites waar hij alle informatie kan vinden die hij zoekt .” Aldus Jeroen Wilhelm, mede-oprichter van Elke Plek. “Wij willen de recreatiebranche helpen te ontwikkelen op technologisch vlak. De volgende stap zal zijn om 3D effect toe te voegen zodat we het virtuele effect nog beter kunnen versterken.”

Fotografie
De bezoeker hoeft geen aparte software te installeren als hij een virtuele rondleiding wil maken. De recreatieondernemer moet wel zorgen dat de juiste foto’s beschikbaar zijn. Elke Plek ondersteunt de ondernemer in het organiseren van de juiste fotografie door middel van een samenwerking met een landelijk netwerk van fotografen en het bieden van het juiste technische platform.

Over Elke Plek
Elke Plek is een boekingsplatform dat plaats biedt aan ieder type recreatiebedrijf in Nederland voor het verkrijgen van boekingen. Het betreft kampeerbedrijven, huuraccommodatiebedrijven, groepsaccommodaties, sauna- en wellness bedrijven, zwembaden, outdoor bedrijven en dagrecreatie. Voor de consument is elkeplek.nl de plek om het volledige aanbod overzichtelijk bij elkaar gepresenteerd te krijgen. Daarnaast biedt Elke Plek voor bedrijven en verenigingen een groot aanbod van groepsaccommodaties. Boekingen vanuit Elke Plek vinden direct bij de ondernemer plaats. Elke Plek is een handelsnaam van Recreatie Nederland BV en is powered by en werkt samen met RECRON, de branchevereniging van Nederlandse recreatieondernemers

De Recreatie Vakbeurs in Hardenberg vindt plaats van 3-5 november.

 

Lees ook:Dit weekend: Camperbeurs Hardenberg
Lees ook:23-25 september: Camperbeurs Hardenberg
Lees ook:12-14 februari: Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg
Lees ook:App Campercontact wint Campermarkt Award
Lees ook:De Clinge in Zeegse is Groepsaccommodatie van het jaar 2015

Geen reacties // Reageer