Kerstvakantie: Kinderen reizen gratis naar Vlieland en Terschelling

doeksen

De kerstvakantie komt eraan! Ben je vrij deze dagen en heb je nog geen plannen? Wat dacht je van een dagje of weekend naar een Waddeneiland? En de kids, die reizen met Rederij Doeksen gratis naar Vlieland of Terschelling.

Kinderen tot en met 11 jaar reizen gratis met Doeksen naar Vlieland of Terschelling. De actie kan geboekt worden van donderdag 19 november 2015 tot en met zondag 3 januari 2016 en geldt voor alle veerbootafvaarten tussen Harlingen – Terschelling v.v. en Harlingen – Vlieland v.v. in de periode van vrijdag 18 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016.

De actie geldt alleen bij het boeken van een retourreis. Eilanders en leden van het Vaste Reizigersprogramma kunnen wel een enkele reis boeken. De actie is niet geldig voor retourreizen met de sneldienst (ms Koegelwieck en ms Tiger). Deze actie is ook geldig voor leden van het Vaste Reizigersprogramma en eilanders.

Wil je gebruikmaken van deze actie? De gratis kaartjes kun je online boeken via deze website. 

 

Lees ook:Kerstvakantie: Kinderen reizen gratis naar Vlieland en Terschelling
Lees ook:Herfststorm: Afvaarten sneldiensten naar Vlieland vervallen
Lees ook:Code geel: Veerdiensten Wadden uit de vaart
Lees ook:Paasstorm: Veerdiensten Wadden uit de vaart
Lees ook:Herfststorm: Vluchten geschrapt, boten uit de vaart, problemen op de weg

Geen reacties // Reageer