Tip: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens Werelddeal Weken KLM

Het is weer zover, de Werelddeal Weken van KLM staan op het punt van beginnen. 2 weken lang kun je voor weinig geld een ticket kopen naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Misschien zit er voor jou ook wel een mooie deal tussen?

December en januari zijn de beste maanden om een zonvakantie te boeken. Op tv verschijnt de ene na de andere reclame van diverse reisorganisaties. Maar wat als je niet zoveel te besteden hebt en je door alle aanbiedingen de juiste reis niet kan vinden? KLM biedt nu de oplossing met de Werelddeal Weken.

Tijdens deze weken kun je bij KLM heel voordelig een reis boeken. Je kunt bij KLM kiezen uit meer dan 100 bestemmingen. KLM houdt de bestemmingen nog even geheim, maar geeft al wel vast 3 bestemmingen prijs op de site, zo kun je al voor weinig geld naar New York, Rio de Janeiro en Venetië vliegen. De hele wereld is in de aanbieding en daar kan jij nu van profiteren.

De Werelddeal Weken zijn 1 keer in het half jaar, deze actie duurt 2 weken. Wees er snel bij, want de tickets vliegen de deur uit en op=op natuurlijk! Een Werelddeal boek je vanaf vandaag 09.00 uur hier: werelddealweken.klm.com Veel plezier en succes!

Lees ook:Vanaf vandaag: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens Werelddeal Weken KLM
Lees ook:Tip: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens De Werelddeal Weken van KLM
Lees ook:Tip: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens Werelddeal Weken KLM
Lees ook:Tip: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens Werelddeal Weken KLM
Lees ook:Tip: Voordelig je vliegtickets boeken tijdens Werelddeal Weken KLM

Geen reacties // Reageer