De Clinge in Zeegse is Groepsaccommodatie van het jaar 2015

Gasten van RECRON groepsaccommodaties konden de afgelopen maanden stemmen op de publieksprijs ‘RECRON Groepsaccommodatie van het jaar 2015’. Iedere gast kon stemmen op zijn of haar favoriete bedrijf. De stembus is inmiddels gesloten, de nominaties waren bekend, maar de winnaar was nog niet uitgekozen. Tot afgelopen week.

De volgende 5 groepsaccommodaties waren genomineerd:

  • Groepsaccommodatie De Duiventil (Nunspeet, Gelderland)
  • Groepsaccommodatie De Vilt (Beugen, Noord-Brabant)
  • Vakantie Meerlo (Meerlo, Limburg)
  • Groepsaccommodatie Huis in ’t Veld (Lettele, Overijssel)
  • Groepsaccommodatie De Clinge (Zeegse, Drenthe)

De uitreiking vond op 2 februari 2016 plaats tijdens de Studietweedaagse van de RECRON Groepsaccommodaties bij de Imminkhoeve in Lemele. Groepsaccommodatie de Clinge kreeg de meeste stemmen en mocht de award in ontvangst nemen. Daarnaast ontvingen alle genomineerde bedrijven een oorkonde en een map met cijfers en toelichting van de stemmers.

Groepsaccommodatie De Clinge kreeg van het publiek de prachtige cijfers:

9,2   Gastvrijheid
9,2   Hygiëne
9,3   Ruimte
9,6   Omgeving
9,0   Eten en drinken

Naast de keuze voor de groepsaccommodatie van het jaar zelf, is aan de gasten die hebben gestemd gevraagd om een cijfer voor gastvrijheid, hygiëne, ruimte binnen de groepsaccommodatie, de omgeving en het eten en drinken bij de accommodatie toe te kennen. Ook hebben gasten daadwerkelijk hun eigen mening/review kunnen geven over het bedrijf. Bij het tellen van het aantal  stemmen is overigens de grootte van de groepsaccommodatie mee gewogen.

Lees ook:Nominaties RECRON Groepsaccommodatie van het jaar 2015 bekend
Lees ook:Nominaties RECRON Groepsaccommodatie van het jaar 2016 bekend
Lees ook:RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf 2015: Camping Zonneweelde in de prijzen gevallen
Lees ook:Nominaties RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf 2015 bekend
Lees ook:Zoover Awards: Landal in de prijzen gevallen

Geen reacties // Reageer