Vandaag: Voor een prikkie met Flixbus door heel Europa reizen

flixbus

Zin om met een luxe bus door heel Europa te reizen? Maar denk je dat dat hartstikke duur is? Niet bij Flixbus. Alleen vandaag nog kan je zelfs voor minder dan 10 euro naar 700 steden in 16 landen reizen. En wie wil dat nou niet?

De afgeprijsde tickets, die verkocht worden tussen 10 en 13 februari, zijn via de nieuwe Flixbus-app te koop. Deze tickets kunnen worden gekocht voor reizen tussen 15 februari en 17 maart 2016. Dus wil je voor een prikkie naar Berlijn of Parijs of 698 andere bestemmingen, download dan de gratis app en voordat je het weet zit je in een comfortabele bus om een leuke, nieuwe stad te ontdekken.

FlixBus is een Europese intercitybusdienst die elke dag grote en middelgrote steden met elkaar verbindt. Sinds het einde van het spoorwegmonopolie en de privatisering van de intercitybusmarkt biedt FlixBus moderne mobiliteitsmogelijkheden aan tegen scherpe prijzen. De FlixBus dienstverlening is van start gegaan op 13 februari 2013 in Duitsland. Met meer dan 45.000 dagelijkse busreizen door 16 Europese landen, een sterk partnernetwerk en een innovatief boekingssysteem heeft FlixBus het tot een van de meest toonaangevende intercitybusmaatschappijen van Europa geschopt. Sinds eind 2015 reist Flixbus ook tussen diverse Nederlandse steden.

Wil jij nu ook een ticket kopen? Je hoeft alleen maar de app te downloaden en dat kan hier. 

Lees ook:Vandaag: Voor een prikkie met Flixbus door heel Europa reizen
Lees ook:Spotgoedkope vliegtickets bij Transavia: alleen taxen betalen!
Lees ook:Zon-Thalys Sunshine Promotie: Voordelig met de trein naar Zuid-Frankrijk
Lees ook:iDBUS wordt OUIBUS
Lees ook:Winteractie Thalys: Voordelig met de trein naar Parijs of Lille

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vandaag: Voor een prikkie met Flixbus door heel Europa reizen

  1. Goedkope busreis

    Heb vernomen dat er trajecten geschrapt zijn bij Flixbus, omdat er te weinig animo bleek te zijn. Geloof dat dit ging om het traject tussen Den Bosch en Rotterdam.

    Verder lijkt me dit een super concurrent voor busreizen in Nederland en misschien zelf voor het treinverkeer.

      /  

Comments are closed.