Nieuw bij KLM: Inchecken via Facebook Messenger

KLM heeft iets nieuws gelanceerd. Vanaf vandaag kunnen KLM-passagiers wereldwijd hun boekings- en incheckbevestiging, instapkaart en vluchtstatus ook ontvangen via Facebook Messenger. Zo is alle informatie makkelijk op één plek te vinden, zowel thuis en onderweg als op de luchthaven.

De service wordt vandaag uitgerold, en zal de komende dagen en weken steeds breder beschikbaar worden. KLM is de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die deze service aanbiedt via Messenger. En heb je vragen? Dan kun je direct contact opnemen met het  social media-team via Messenger. En het team kan antwoord geven in 13 talen. Hoe handig is dat?

Naast deze mededeling valt er ook nog wat te winnen. KLM wil deze lancering graag samen met jou vieren. Als jij tussen 30 maart en 27 april een ticket boekt en je maakt duidelijk dat je updates via Messenger wilt krijgen, dan ding je mee naar 2 retourtickets naar een bestemming naar je eigen keuze.

De nieuwe Messenger-dienst is beschikbaar voor alle KLM-klanten die tickets boeken via KLM.com en ervoor kiezen om informatie te ontvangen via Messenger. KLM heeft meer dan 15 miljoen fans op Facebook.

 

 

Lees ook:Sneeuwhoogte via Facebook en Twitter
Lees ook:Handig: de goedkoopste vliegtarieven op een kalender bij KLM
Lees ook:KLM lanceert nieuwe game
Lees ook:Dit weekend: A4 tussen Delft en Schiedam dicht
Lees ook:Paastarieven bij SkyEurope

Geen reacties // Reageer