Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten in 100 hotels

Heb jij zin om heel, maar dan ook heel goedkoop te overnachten in een hotel in Nederland? Dat kan! Voor het 9e jaar op rij organiseert Kruidvat weer een hotelactie. Bij Kruidvat kun je vanaf vandaag een voucher kopen voor een hotelovernachting in een 3- of 4-sterrenhotel in Nederland en België, voor maar € 11,99 per persoon!

En waar je bij Kruidvat eerder alleen maar goedkoop bij de hotels van Fletcher kon overnachten, kan je met deze voucher ook hotelkamers boeken in andere hotels. Kruidvat werkt niet meer samen met alleen Fletcher, maar is een samenwerking aangegaan met Hotelmoment. Je kan nu kiezen uit 100 hotels in Nederland en België. Nu kun je dus ook overnachten in een hotel van bijvoorbeeld Hampshire, Hajé of Tulip Inn.

Wat moet je doen? Ga vandaag nog naar een filiaal van Kruidvat en vraag bij de kassa om een actievoucher. Voor 12 euro krijg je dan een kassabon met een activatiecode erop. Met die code kun je weer een hotelovernachting boeken op de site die op de kassabon staat. Gooi na je boeking de kassabon niet weg, bij aankomst in het hotel moet je deze bon laten zien. Heb je geen bon meer, of ben je deze vergeten, dan zal het hotel 50 euro per kamer, als borg, in rekening brengen. Kom je de bon weer ergens tegen, dan kun je hem naar het hotel sturen en krijg je de borg, minus de administratiekosten van € 12,50, weer teruggestort.

Wanneer? De activatiecodes zijn vanaf 12 april t/m 1 mei 2016 in alle Kruidvat filialen te koop, zolang de voorraad strekt. Op = dus echt op. De activatiecodes zijn geldig voor overnachtingen gedurende de periode van 12 april t/m 31 oktober 2016 (inclusief feestdagen). Een hotel boeken doe je voor 1 juli.

Een hotelvoucher is geldig voor minimaal 1 en maximaal 4 dagen en is exclusief ontbijt, diner en toeristenbelasting. Je moet minimaal 2 vouchers kopen, wat niet handig is als je alleen in een hotel wilt overnachten, maar regels zijn helaas regels. Per hotel is een deel van de kamers beschikbaar voor deze actie.

Wees er dus snel bij, want voordat je het weet zijn alle vouchers op en alle kamers al geboekt. Veel succes en wie weet overnacht jij wel in een hotel in Heerenveen, Antwerpen of op de Veluwe. Ben je benieuwd welke hotels er allemaal meedoen met deze actie? Deelnemende hotels staan hier: hotelmomentvoucher.com. Alle voorwaarden, en dat zijn er een heleboel, staan hier: kruidvat.nl/hotelovernachting.

Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten in 100 hotels
Lees ook:Vanaf morgen bij Kruidvat: Voordelig overnachten in Nederlandse en Belgische hotels
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig overnachten bij Fletcher Hotels
Lees ook:Vanaf dinsdag bij Kruidvat: Hotelovernachtingen bij Fletcher Hotels

Geen reacties // Reageer