Bijzonder overnachten: Chocoladehotel in Bournemouth

choco

Ben jij een echte zoetekauw en gek op chocolade? Dan is The Chocolate Boutique Hotel in het Britse Bournemouth misschien wel iets voor jou! Wat je hier te wachten staat, is namelijk chocolade, chocolade, chocolade en nog meer chocolade.

Het hotel staat in de hippe wijk Soho, vlakbij het strand en de zee en is het enigste chocolade-hotel in het land. In het prachtige monumentale pand werden eerst workshops gegeven, in 2009 kwam het idee om het pand om te toveren tot een echte B&B/hotel.

Het hotel heeft 15 hotelkamers, bestaande uit  2 Scrumptious Suites, 11 Delicious 2 persoonskamers, 1 Tantalising 2 persoonskamer en een Sweet 1 persoonskamer. Alle kamers hebben een ander chocoladethema. Elke kamer heeft de beschikking over een chocoladefontein en overal ligt chocolade in verschillende soorten en maten. Zelfs de badjas heeft de kleur van chocolade.choco1

In het hotel kun je diverse workshops volgen. Zo is er een workshop Belgische Truffels maken, onder leiding van een echte chocolatier. In 2,5 uur leer je hoe je deze truffels maakt.. Om ze vervolgens weer op te eten. Ben je de chocolade een beetje zat, dan kun je terecht in de Chocolate Bar, de bar van het hotel. Zij schenken wijn, bier en andere drankjes. Als je een echte zoetekauw bent, dan kun je ook de choctail proberen, diverse drankjes met chocolade erin natuurlijk.

De prijzen variëren van 65 pond (€ 50) voor een Sweet kamer tot 120 pond (€ 95) voor een suite. Deze prijzen zijn per persoon per nacht.


choco2                        choco3

The Chocolate Boutique Hotel
5 Durley Road, Bournemouth, UK
Meer informatie op: thechocolateboutiquehotel

Lees ook:Uittip voor chocoladeliefhebbers: Cadbury World
Lees ook:Hotel The Pand in Brugge wint Boutique Hotel Award
Lees ook:Prijzen hotel Wimbledon extreem duurder dan normaal
Lees ook:Hotel Week NYC: Voordelig overnachten in hartje New York
Lees ook:Hotelwarming: Gratis proefslapen bij Van der Valk Groningen – Hoogkerk

Geen reacties // Reageer